Хванаха два буса, превозващи незаконно хора от Европа 24.06 | 15:10

Номерата на автомобилите са свалени, на шофьорите са издадени актове

От iNews.bg

Двама водачи, извършили нерегламентиран превоз на пътници, са задържани при съвместна проверка на ресорни служби. В края на миналата седмица служители на ОДМВР-София от секторите "Противодействие на икономическата престъпност" и "Пътна полиция", съвместно с представители на "Автомобилна администрация", предприели специализирани проверки за нерегламентирана транспортна дейност за превоз на пътници.

В местността "Шарена Чешма" в посока от ГКПП - Калотина към Драгоман са установени два автомобила, които извършват нерегламентиран обществен превоз. В едното превозно средство – "Фолксваген Каравел" с кърджалийска регистрация, пътували осем пътници по маршрут Белгия – България,  без да има лиценз за международен превоз.

 В лек автомобил "Опел Виваро" със софийска регистрация, осем пътници пътували по линията Германия – Швейцария – Австрия – България, също без да има лиценз за този вид транспорт.

На двамата водача са издадени актове от служители на "Автомобилна администрация", на превозните средства са свалени регистрационните номера и те са спрени от движение. 

Водещи

Най-четени