Христо Иванов с нова акция, този път в зимната резиденция на Доган! Зададе въпроси към премиера и президента (ВИДЕО) 10.07 | 11:54

Лидерът на Демократична България пусна лайв видео във Фейсбук, от което стана видно, че се намира край Боянските сараи на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган. Пред портите им той зададе въпроси към Бойко Борисов, Румен Радев, кмета на Бургас и други отговорни фактори. Пита и какво се случва в нефтобаза "Росенец" и дали България събира данъци от нея

От iNews.bg

Съпредседателят на Демократична България - Христо Иванов, продължава със своите инициативи срещу беззаконието и паралелната власт, които прераснаха в народно недоволство и протести срещу властта - официална и сива. Той пусна лайв видео във Фейсбук, от което стана видно, че се намира край Боянските сараи на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган. Пред портите им той зададе въпроси към Бойко Борисов, Румен Радев, кмета на Бургас и други отговорни фактори. Пита и какво се случва в нефтобаза "Росенец" и дали България събира данъци от нея. 

Припомняме, че утре хиляди са заявили готовност да посетят плажа край морските сараи на Доган, точно в парк "Росенец". Към момента сухоземният път до ивицата е блокиран с бариера, макар че пътят е общински. По вода също не може да се стигне, защото гардове от НСО пазят зорко. 

Днес пред Боянските сараи на Сокола Христо Иванов коментира и думите на премиера Борисов, който го обвини в руска връзка. Целия лайв можете да видите ТУК.

 

Водещи

Най-четени