Цветанов се върна от САЩ с готово решение, първо го казва на Борисов 27.03 | 15:00

Атаката срещу него е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори, заяви той

От iNews

"Имам конкретно решение, което засега съм споделил само със съпругата си. Сега ще го споделя и с премиера Борисов." Това заяви при пристигането си на летище "София" от САЩ председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. "ГЕРБ за мен е кауза, лоялен съм към премиера. Говорили сме с него през последните дни по въпроса", увери Цветанов и отказа да отговори на питането има ли трусове в партията.

"Винаги, когато съм водил някакъв политически разговор и има някакъв дебат, първо изчиствам със страната, с която трябва да говоря и след това правя публични изявления", каза още председателят на парламентарната група на управляващата партия. 

"От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред", заяни жще той.

"Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах - имах възможност да се запозная с всичко това", заяви Цветанов.

По думите му атаката срещу него е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които е правил през всички тези години. Поправките в Закона за устройство на територията нямат отношение към строителството на кооперацията "Златен век", категоричен е Цветанов: "Мисля, че за всички специалисти по ЗУТ се видя, че тази поправка няма никакво отношение към кооперацията "Златен век". Това беше казано от експерти. Няма нищо общо със сградата", заяви той.

Вторият човек в ГЕРБ коментира, че оставката е личен избор на всеки един човек. "Аз ще направя своя личен акт, след като запозная и премиера Борисов", добави той.

По думите му скандалът с апартаментите няма да попречи на изборите.

"Аз смятам, че сме сериозни хора и всеки един трябва да си направи извода какво се случи и трябва да излезем действително много по-консолидирани", добави Цветанов., цитиран от епицентър.бг.

Цветанов отказа да коментира дали председателят на ВКС Лозан Панов, чиято съпруга също е купила евтин апартамент от "Артекс", трябва да подаде оставка.

Водещи

Най-четени