Ченгетата си тръгнаха с документи от обиска в Дупница 28.08 | 15:27

Акцията в пътностроителната фирма „Мегаинвест“ приключи

От iNews.bg

Приключи акцията на полицията в офисите на "Мегаинвест холд” в Дупница, предаде БГНЕС. Бисерка Стоянова, която е следовател по случая, заяви, че фирмата оказва пълно съдействие на разследващите органи и към момента са иззети всички необходими документи. На този етап не се ангажира с това дали са само счетоводни документи или други.

На по-следващ етап разследващите ще дадат пресконференция, на която ще обявят повече информация по случая. Запитана от БГНЕС знаят ли, че служители на фирмата са отишли по-рано на другия адрес на фирмата в Дупница с такси, а по-късно със служебен автомобил са излезли от там, Бисерка Стоянова каза, че не може да коментира повече.

По-рано днес полиция и жандармерия влязоха в офисите на "Мегаинвест холд” в Дупница. Те иззеха документи, свързани с договора, сключен за ремонта на кървавия участък край Своге, където в събота загинаха 17 души при падане на автобус в 20-метрово дере. Управителят на фирмата Цветан Цветанов заяви, че те не са асфалтирали въпросния участък край Своге. На място бе и началникът на РУП Дупница Борислав Динев. Разследващите провериха и двата офиса на фирмата в Дупница.

Водещи

Най-четени