Шефът на парламента иска разсекретяване на стенограмата от КСНС 10.10 | 09:22

Никакво напрежение между Румен Радев и Цветан Цветанов не е имало, категоричен е Главчев

От iNews.bg

Ако още един, освен Корнелия Нинова, има такова възприятие, че вчера е имало бойкот на КСНС, призовавам президента Румен Радев да разсекрети стенограмата от заседанието. Това заяви пред бТВ председателят на парламента Димитър Главчев. След провала на вчерашното заседание на Съвета заради липса на кворум, от БСП обвиниха управляващите, че нарочно не са дошли. "Нямаше никакъв дух на бойкот. Всеки изложи тезите си, чуха се докладите, после започна нормален дебат”, категоричен е Главчев. Той добави и че напрежение между Радев и Цветан Цветанов не е имало.

Днес предстои в Народното събрание да се гласува оставката на Антон Тодоров, който я подаде след медиен скандал. Миналата седмица в ефир той заплаши водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. "Смятам, че поведението на Тодоров е шега. Призовавам всички, преди да се произнасят по казуса, внимателно да изгледат това, което се е случило”, коментира още Главчев.

По думите му Тодоров е отправил предупреждение за евентуална заплаха. "Тя няма да дойде от Антон Тодоров или от ГЕРБ, или от някоя шайка, а от другаде”, каза още Главчев. Той е категоричен, че трябва да коментираме фактите коректно.

Водещи

Най-четени