Шок! Дрога в кексчета натровила двете жени в Благоевград 16.01 | 19:29

Пострадалите остават в благоевградската болница

От Филипа Тодева

Шокиращо разкритие направиха лекари за отравянето на двете жени в Благоевград. Те бяха настанени в спешното отделение на местната болница, след като хапнали кекс. Оказва се, че в него е имало марихуана. Това потвърдиха лекари от болницата. Жените са стабилизирани, но остават под лекарско наблюдение.

Около 19:00 часа първа е потърсила лекарска помощ чистачката – 50-годишната Анка К. Тя се оплакала, че е получила хранително отравяне. По-късно в спешното отделение е пристигнала и рецепционистката – 29-годишната Райна Илиева.

Близките на Анка се съмнявали още в началото, че в кекса е имало някаква дрога.

Стана ясно, че сладкишът е бил оставен във фоайето на хотела, на маса пред рецепцията, от 21-годишния син на собствениците.

Въпреки това собственикът на хотела – Недялко Левунлиев, отрича в кекса да е имало наркотични вещества, довели до влошаване на състоянието на служителките от хотела.

"Какви наркотици в кекса, пълни глупости са това, ние лично извикахме Спешен център и полиция, когато на нашите служителки им прилоша. Бихме ли го направили, ако има такова нещо. Да, имало е на масата 2 парчета кекс, от него обаче са яли и компанията на сина ми, и неговата приятелка. Те нямат никакви оплаквания. Не мога да разбера как някой е разбрал, че кексът е с наркотици. Надявам се, че ще се направят нужните изследвания на пострадалите, за да се разбере точната причина за случилото се", заяви Левунлиев.

Водещи

Най-четени