79-и ден на антиправителствен протест с искане за оставките на кабинета 25.09 | 19:15

Минеков попита и кои са службите, които са решили, че Иван Гешев е застрашен

От iNews.bg

79-и ден на антиправителствен протест с искане за оставките на кабинета и на главния прокурор. И тази вечер недоволни от управлението на държавата ще се съберат на демонстрация под надслов "Нас не ни е страх".

Вчерашните демонстрации приключиха пред централата на ДПС, където протестиращи хвърляха яйца и домати и скандираха "Мафия" заради интервю на депутата Хамид Хамид, който поиска оставките на премиера Бойко Борисов и на президента Румен Радев – но не и на главния прокурор Иван Гешев.

На извънреден брифинг днес от "Отворното трио" попита дали е правен ремонт на Дом №5, където според тях живее главният прокурор Иван Гешев. По техни сведения в държавното жилище, обитавано от обвинител номер 1, е направено реновиране на стойност четвърт милион лева.

Съмненията им са, че жилището на главния прокурор е снабдено с фитнес зала, билярдна маса, италиански мебели за обзавеждане. Велислав Минеков попита и кои са службите, които са решили, че Иван Гешев е застрашен.

 

От "Отровното трио" обявиха, че ще има четвърто Велико народно въстание, а датата ще е ясна през следващите дни. Темата му ще е "Лебедово езеро". Избрана е специално за МВР заради сблъсъка пред бившия парламент от 22 септември и заради позицията, че събитията са били планирана окупация, целяща сблъсъци.

Водещи

Най-четени