Попиляха Захариева заради облеклото и на изслушването в ЕП: Хем не знае езици, хем няма стил 30.08 | 10:00

И това в катехизиса на "дамите от ГЕРБ" минава за разкрепостеност, за свобода, за несъобразяване с догми. Не разбира от дипломация, не разбира от дрес код, няма стил, не знае добре чужди езици - прекалено драматично струпване на "качества" в един човек. Не мислите ли?, пита бившият ни посланик в Москва Илиан Василев

От iNews.bg

Бившият ни посланик в Москва Илиан Василев се възмути от начина, по който Екатерина Захариева се облича докато представлява България. В конкретния случай иде реч за дерскода на външната ни министърка по време на изслушването на страната ни в подкомисията на ЕП за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, където корупцията в България бе основна тема. Липсата на стил у Захариева е крещяща, а в допълнение с повърхностните й познания по чужди езици стигаме до срамни за България моменти, смята Василев, който е основният организатор на протестите срещу Емил Кошлуков и често събира множество протестиращи пред сградата на БНТ с искане за оставка на генералния й директор.

ЕТО КАКВО НАПИСА ЗА ЗАХАРИЕВА ИЛИАН ВАСИЛЕВ:

Не обичам да коментирам дами и начинът по който се обличат. Но когато става въпрос за външен министър, който е лице на дипломацията, проблемът е остър, защото това е представата за България, за нашия вкус и нейният, на Захариева, на тяхната тотална иррелеватност като управление на фона на другите външни министри и политици в ЕС.

Не е проблемът в ярките цветове, а в отсъствието на стил. Не и е за пръв. И в Близкия изток е шокирала.

И това в катехизиса на "дамите от ГЕРБ" минава за разкрепостеност, за свобода, за несъобразяване с догми. Не разбира от дипломация, не разбира от дрес код, няма стил, не знае добре чужди езици - прекалено драматично струпване на "качества" в един човек. Не мислите ли?

Не е само Караянчева, не е само Дариткова, не е само Цачева, не е само Захариева - това е "летвата" на властта - този тип ендемична посредственост.

Водещи

Най-четени