Безплатни прегледи при кардиолог в „Александровска“ 29.10 | 10:52

Няма да се изисква направление, необходимо е обаче предварително записване

От iNews.bg

Кардиолозите от Клиниката по пропедевтика на вътрешните болести стартират кампания с безплатни прегледи всеки петък на ноември от 9:00 до 13:00 ч., в к-т №2 на Диагностично консултативния блок. Предварително записване на тел. 02/ 9230 586.

Кампанията е предназначена за пациенти с неконтролирана артериална хипертония; захарен диабет и сърдечно-съдови заболявания; преживян инфаркт/инсулт; хронична сърдечна недостатъчност; ритъмни нарушения (усещане за сърцебиене и "прескачане" на сърцето); дислипидемия (повишени стойности на холестерола).

В рамките на ноември., специалистите от Клиниката по кардиология на УМБАЛ «Александровска» ще консултират безплатно хора с наднормено тегло; гръдна болка; задух и/или високо кръвно налягане. Прегледите ще се извършват всеки делничен ден от 14:00 до 18:00ч. в приемно-консултативния кабинет на клиниката (вход на ул. "Пенчо Славейков”, срещу баня "Мадара”). Предварително записване на тел.: 02/9230 467.

Направления по НЗОК не се изискват. Прегледите са част от кампания на лечебното заведение за ранно откриване и проследяване на заболяванията.

Водещи

Най-четени