Българският лек срещу косопад – евтин и достъпен 30.04 | 10:31

Лекарството е дело на проф. Христо Мермерски

От Цанка Донкова

Българският лек срещу косопад се оказва доста евтин и достъпен. Той е дело на проф. Христо Мермерски - един от най-големите специалисти по алтернативна медицина у нас. Той е измислил лекарство, което всъщност е смес от 95-градусов спирт и хрян.

"Смята се, че не е възможно да се възстанови косата на Пламен, която е била къдрава и хубава. Ще дам на Пламен лекарството да се маже всеки ден и след 20 дни ще дойдем отново, за да го видите как изглежда", заяви Мермерски в ефира на TV7, докато демонстрира качествата на лекарството.

По думите на проф. Мермерски той и негови колеги са лекували 100 заболявания, едно от които е косопадът. "При това лечение идват 10 човека, заснемате ги в началото, след 20 дни идват отново и след два месеца ще ги видите съвършено различни", твърди специалистът по алтернативна медицина.

За да се направи лекарството обаче, не се изискват кой знае какви особени съставки "250 г хрян се нарязва на малки парченца. Слага се спирт, който да покрие хряна, и тази смес трябва да стои 10-15 дни. След това е готова за употреба", посочва Мермерски. Според него е достатъчно човек да се маже веднъж на ден. "Но трябва да става всеки ден - по едно и също време. Важно е през това време да няма други химични интервенции. Измиването не трябва да с "много остър" шампоан. Първите 5-6-7 дни е желателно да не се мие главата.

Специалистът посочи, че лекарството не е само за мъже, а работи и при жени. След 15-20 дни се появява косата във вида, в който е била, но все още къса", категоричен е проф. Мермерски.

По думите му е много важно и храненето. "Всяка сутрин по 2-3 настъргани моркова със зехтин и лимон. Така се прочиства организма от токсините. Добре е да се яде пилешко месо. Да не се пие алкохол", посъветва Христо Мермерски.

Водещи

Най-четени