Един месец до началото на изложение „Мисия здраве“ 2019 29.08 | 17:12

Най-масовото здравно събитие в София ще се проведе между 27 и 29 септември

От iNews.bg

Вече над 50 изложители заявиха своето участие в традиционния фест на открито за цялото семейство "Мисия Здраве" 2019. Сред тях са както добре известни големи компании, така и малки производители и търговци на натурални и био продукти, органична козметика, медицински центрове, реномирани здравни институции, чиито специалисти ще предоставят безплатни консултации и прегледи в редица здравни области.

Ако искате и Вие да се присъедините като изложител към празника на здравето и красотата, направете го в няколко лесни стъпки:

- Посетете сайта https://www.biforum.org/event-73.html

- Разгледайте схемата на изложението и изберете най-подходящия щанд за Вас

- Попълнете формуляра за участие или се свържете с организаторите на тел. 02 951 57 59 или чрез e-mail: m.hristeva@biforum.org  

Не чакайте до последния момент, защото остават само 20 свободни места, а търсенето нараства!

Участието в изложение "Мисия Здраве” дава възможност на изложителите да достигнат широка аудитория - повече от 17 000 посетители в рамките на три дни.

Изложителите могат да се възползват от директен контакт с аудиторията и чрез организиране на атрактивни промоции в рамките на съпътстващата развлекателна програма, както и в собствената си шатра или изложбен щанд. В настоящия момент организаторите, заедно с вече потвърдилите участници, започват оформянето на 3-дневната информационно-забавна програма.

За повече информация следете сайта и Фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/ExpoMisiaZdrave/.

Водещи

Най-четени