Защо чесънът е наш приятел? 14.03 | 13:42
Включването на пресен чесън в пролетното меню е изключително важно

Пресният чесън е известен като имуностимулант. Той е не по-малко употребяван от стария, защото полезните му съставки не са по-малко.
Пролетта е най-подходящият сезон за консумация на зеленчука. Освен, че пред този период е най-важно да подсилим имунната ни система, това е единственото време с годината, в което можем да се насладим на пресен чесън.
Той се бере малко преди главата му да бъде узряла и е ядлива както тя, така и перата му. Всяка част от него е пълна с полезни съставки, които си набавяме от разнообразно меню, а чесънът ни ги предлага накуп.
Вижте подробно ползите от натуралния антибиотик в Kulinar.bg.
Водещи
-
Индийска ясновидка: Никакви лекарства не могат да спасят Доналд Тръмп!
Арчена Нагабушанам очаква и много катаклизми, които ще ударят Земята
10.08 | 17:40
-
Известен руски режисьор се удави в Созопол
Юрий Бутусов e почивал у нас със семейството си
10.08 | 17:20
-
Христо Гаджев за президента Радев: Явно лицемерието е заразно
Общо за 12 месеца правителствата на Радев са продали 262 държавни имота, подчерта депутатът от...
10.08 | 17:00
Най-четени
-
Разкриха какво е правил Тодор Славков преди края си
Христо Крушарски имал заръка от бабата на Тошко да се грижи за него
10.08 | 12:40
-
Президентът: С разпродажбата на държавни имоти се готви най-големият грабеж от 90-те насам
Бързането с еврото изпразни хазната и сега кабинетът търси пари и разпродава държавата, така...
10.08 | 10:00
-
Бащата на Сияна дарява 1,2 млн. лева на нуждаещи се деца
Цялата сума от застраховката на шофьора ще дадем на деца в неравностойно положение, заяви...
10.08 | 12:00
-
Морето изхвърли на плажа в Бургас нарочно удавено куче
То е било омотано в плат, вързано с въже и прикрепени каменни тежести
10.08 | 11:20