За кои съставки в храната трябва да внимаваме? 06.02 | 07:45
Или всичко, което трябва да знаете за аспартама

Съвременните хранителни продукти изобилстват от т.нар. Е-та, чиято цел е да "подобрят” качеството на храната. Всъщност това, което правят, е да засилят ефекта от нея върху вкусовите рецептори.
В замяна на това сериозно увреждат здравето ни. Е-тата представляват химически съединения, облечени в лъскави опаковки. В това число брои и аспартамът, който се слави като един от най-използваните изкуствени подсладители.
Аспартам можем да открием дори в дъвките и в редица храни, които си хапваме ежедневно.
Как точно да познаете, че храната ви съдържа подобни вредни съставки можете да научите от Kulinar.bg.
Водещи
-
Украйна може да продължи да разчита на подкрепата на Белгия
Белгийският премиер призова да не се забравя, че Русия е нападателят, а Украйна е нападнатата...
06.03 | 17:00
-
Какво ще се случи с най-дългия национален флаг, направен от ученици в Русе?
От идея до реализация
06.03 | 16:30
-
ПП-ДБ: Росен Желязков „е бламиран“ от Бойко Борисов
Тя посочи, че предложението ще бъде изслушването да се състои следващата седмица в сряда, като...
06.03 | 16:15
Най-четени
-
Вече не може да плащаме глоби в брой към МВР и КАТ
МВР премахна касовите плащания в столичните управления
06.03 | 10:30
-
Грандиозен обрат с времето: Зимата се завръща ударно със сняг и студ
След преминаването на този фронт ще започне период на по-студено време, ще се изгради...
06.03 | 12:15
-
Премиерът Росен Желязков е провел разговор с президента на Украйна Володимир Зеленски
Желязков благодари на Зеленски за „ползотворния разговор за общата цел за постигане на...
06.03 | 09:45
-
Асен Василев: Старите схеми за крадене се връщат на стероиди
Василев отбеляза, че реформите по ПВУ могат да се изпълнят.
06.03 | 12:59