Знаете ли всъщност колко са вредни сладките храни? 05.06 | 12:24

Дори не подозирате какви болести могат да причинят

От iNews.bg

Сладките храни не водят единствено до натрупване на излишни килограми. Колкото и да са вкусни, могат да бъдат и опасни за човешкия организъм.

Голямото количество въглехидрати в тях може да причини рак заради усвояването на глюкоза в клетките. Раковите клетки функционират с 20% кислород и 80% глюкоза, а при здравите клетки е точно обратното. Това обясни пред TV7 един от най-изтъкнатите световни холистични специалисти – Барбара Рен, която гостува в България.

Барбара
Рен е работила в престижна английска болница с пациенти, страдащи от рак на щитовидната жлеза. Самата тя е успяла напълно да се излекува от анорексия и да роди четири деца. След това заболява от множествена склероза, но чрез методите си отново оздравява и на 43 години ражда пето дете.

"В Англия е незаконно да лекуваш рак, освен ако не си доктор по професия. Аз помагам на хората да засилят своята способност да се лекуват и организирам голяма група за взаимопомощ на онкоболни, но е забранено да твърдя, че са се излекували чрез моите методи", обясни Барбара.

"Всеки случай е индивидуален. Най-важното е да се поддържа хидратацията на тялото, да се достигне алкален баланс, правилна температура и количеството фотони, които клетката приема, за да произвежда своя вътрешна светлина, разяснява специалистът по холистична медицина",
обясни специалистът.

Барбара
Рен е категорична, че зеленчуците са най-добрият приятел на човека. Самата тя спазва стриктен хранителен режим, който изключва напълно приема на месо, млечни продукти и жито. Препоръчва всекидневно да се приема допълнително йод и да се пие чай от ленено семе, който има полезни свойства и предизвиква отделяне на вътрешна светлина за клетките на организма.


Водещи

Най-четени