Храната, която ще е актуална за 2014 година 03.12 | 09:39
Вижте на какво да наблегнете
Храната е жизненонеобходима, за да оцелеем. Как обаче определяме какво точно да сложим в устата си? В повечето случаи става въпрос за култура, възможности и т.н. Но в последните години се наблюдава и нещо друго.
Може да ви харесва, може да не ви харесва, може и да ви е напълно безразлично, но фактът, че хората променят храненето си от година на година под влиянието на модните тенденции, е неоспорим.
В тази връзка между 19 и 21 ноември във Франкфурт се проведе панаирът Food Ingredients Europe, на който компанията за пазарни проучвания Innova Market Insights представи в свой доклад топ 10 на тенденциите в здравословното хранене през настъпващата след малко повече от месец 2014-та година.
Благодарение на тях знаем, че през следващата година ще има възраждане в търсенето на "традиционни" зеленчуци като пащърнак, артишок, къдраво зеле и козя брада. От Innova също така предсказват изкопаването на още и още древни зърнени култури като фрике и чиа.
Вижте кои храни също ще са актуални през 2014 година във Fitwell.bg.
Водещи
-
Топ астролог: През април 2026-а пламва война в Азия
Точно между март и юни догодина Юпитер показва развитие за България
04.11 | 20:30
-
Цветанов: Бойко не е този Борисов, който беше в началото и до 2018-19 г.
Румен Радев може да има 100-110 депутати, коментира бившият вътрешен министър и...
04.11 | 20:15
-
Торбьорн Торнквист, "Гънвор": Руският петрол ще намери купувачи въпреки санкциите
Винаги се случва по някакъв начин, заяви главният изпълнителен директор
04.11 | 20:00
Най-четени
-
"Топлофикация София" започва днес поетапното пускане на отоплението в столицата
Изисквания към клиентите
04.11 | 08:30
-
От януари 2026 година таксата за издаване на лична карта ще бъде 30 лева
Документите за самоличност могат да бъдат подменени и преди изтичане срока на тяхната валидност
04.11 | 12:15
-
Безплатни профилактични прегледи при уролог ще се проведат утре в Русе в подкрепа на мъжкото здраве
Психолози се включват за първи път
04.11 | 10:30