"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?
Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
Пети ден продължават проблемите с тока в десетки населени места ОБЗОР
Най-тежка продължава да е обстановката в община Ловеч
29.12 | 18:00
-
Спасиха бедстващо семейство до Трявна, блокирано от снеговете без ток и храна
Двете жени и мъжът с тях са от Гурково и дса ошли в семейната им къща на селото преди...
29.12 | 17:40
-
Бърдаров: Демографските данни показват, че през 2023 г. имахме голям механичен прираст
Ако и тази година се запази тенденцията, значи сме достигнали точката на пречупване -...
29.12 | 17:20
Най-четени
-
Детското шампанско може да повлияе негативно на децата и тийнейджърите
За това говори клиничният психолог Марианна Абравитова.
29.12 | 09:40
-
Рязка промяна във времето
Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и през деня няма да претърпи...
29.12 | 09:03
-
Помните ли Кървавата Валя? Осъдената за три брутални убийства излиза от затвора
Тя е жената с най-дълъг стаж зад решетките у нас
29.12 | 11:20
-
На 1 януари 2025 г. България влизат изцяло в Шенген. Какви промени ще има по границите ни?
През последните дни на ГКПП "Кулата" тече усилен ремонт – пътят към Гърция се разширява с още...
29.12 | 11:40