"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?
Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
Игнажден е, ето какви са обичаите и поверията
Вижте и какво не бива да се прави на този ден
20.12 | 09:00
-
Явор Дачков: Добро решение на bTV, Цънцарова е партиен журналист на ПП–ДБ
След бурните реакции и подкрепа към журналиста Мария Цънцарова около евентуално нейно...
19.12 | 18:00
-
София пуска "зелен билет" за 1 лев заради мръсния въздух
Мярката влиза в сила за три дни, призовават гражданите да оставят автомобилите си
19.12 | 17:40
Най-четени
-
Игнажден е, ето какви са обичаите и поверията
Вижте и какво не бива да се прави на този ден
20.12 | 09:00
-
Идеален фалшификат няма – ето как да разпознаете фалшиво евро в България
От МВР подчертават, че идеален фалшификат не съществува – винаги може да бъде открит елемент,...
19.12 | 10:15