"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?

Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
Щ Доналд Тръмп увеличи страховете, че светът е на прага на Трета световна война
Американският президент се е ангажирал и с преговори за мир между Русия и Украйна. Наскоро...
05.09 | 17:59
-
ВАС окончателно спря изпълнението на Методиката за дялово разпределение на топлинната енергия 2
Касационната инстанция приема, че определението на съда в тази част е правилно, тъй като...
05.09 | 17:40
-
Атанас Зафиров: Нямам никакво намерение да подавам оставка, няма основание!
Среща със Си Дзинпин
05.09 | 17:20
-
Гърция въвежда електронен портфейл
Целта е „суперидентичността” да стане универсална за всички страни членки на Шенген и...
05.09 | 16:45
Най-четени
-
Борисов: Ако имам малко власт, незабавно бих освободил Коцев от ареста
„Направихме много за Плевен, направихме водния цикъл. Като няма вода в язовирите, няма. Ще го...
05.09 | 10:30
-
Тръмп призова евролидерите да спрат да „финансират“ войната на Путин в Украйна
От американската администрация не разкриха източника на данните си за руския износ на горива...
05.09 | 11:30
-
Нови три лекарствени продукти са включени в Позитивния лекарствен списък
Така общият брой на безплатните лекарства става пет.
05.09 | 10:45