"Атака" плаща сметките на пенсионерка от Бургас 18.04 | 14:56

Даренията са част от кампанията на партията

От Филипа Тодева

"Атака" откри своята предизборна кампания в Бургас. Социалните отряди на партията подпомогнаха Пенка Димитрова, която е уредник в Клуба на пенсионера в Бургас и взима минимални средства, с които не може да покрива разходите си, съобщават от партията.

В апартамента й има климатик и парно, които е откачила, поради тежкото си финансово състояние. Водачът на листата на партия "Атака" за Бургас и зам.-председател на партията Десислав Чуколов дарил на Димитрова средства, с които да покрие нуждите и разходите си, тъй като е получила сметката в червен плик, което я прави част от списъка на големите длъжници.

"Ето по този начин "Атака" провежда своята кампания - като прави дарения на хората, които са изпаднали в изключително тежко финансово положение, заради водената от досегашните управляващи политика. Ние не правим концерти и скъпи пиар акции, а помагаме на хората с каквото можем”, заяви Десислав Чуколов.

Освен Пенка Димитрова, социалните отряди на "Атака" подпомогнаха и 25-годишния Пламен Димов, който живее в мазе в центъра на Бургас и няма средства за обикновени разходи като облекло.

Водещи

Най-четени