Нова мода – ядем яйца като сладолед на клечка 20.09 | 13:26
5 мин. и нов уред ни приготвя вареното яйце

Вече ще ядем яйцата като сладолед "Ескимо" – на клечка. Съответният уред, който да ни ги поднесе в подобен вид, е на пазара и носи името The Rollie Eggmaster. Той ще ни сготвя суровото яйце и ще ни го сервира на клечка, съобщава Daily Mail.
Нововъведението струва 40 долара. Трябва само да се счупи едно яйце и да се изсипе съдържанието му в цилиндъра, като се избере температурата на приготвяне. Вътрешната повърхност на Rollie Eggmaster е незалепваща, като в него е монтиран иновационен загряващ елемент.
Производителите препоръчват в уреда да не се слага съдържанието на повече от две големи яйца. Не трябва в никакъв случай да смесваме жълтъка с белтъка. Яйцето на клечка е готово след пет минути.
Освен яйца на клечки устройството може да готви ролца от пица и разнообразни десерти, описани като допълнение към инструкцията за ползване, допълва БТА.
Водещи
-
Ето как се определя нашата карма
Обикновено или будят някакво особено страхопочитание, или звучат толкова абстрактно и...
28.04 | 17:59
-
Детското отделение в Многопрофилната болница „Проф. д-р Параскев Стоянов“ в Ловеч
Той добави, че детското отделение не работи от 18 април и се очаква да заработи на 7 май....
28.04 | 16:59
-
Затварят „Хемус“ за ремонт
Трафикът ще се пренасочва от пътен възел „Ботевград“ по път II-17, по път I-1 Ботевград -...
28.04 | 16:45
Най-четени
-
АПИ: До сряда струва 87 лева, после цената скача
Припомняме, че системата за онлайн продажба дава възможност винетката да бъде купена до 30...
28.04 | 12:15
-
Евелин Банев - Брендо не се яви в съда
Преди това той изчезна малко, след като получи 6 години затвор за пране на пари.
28.04 | 11:45
-
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заминава за конгрес на ЕНП
В конгреса ще участват евродепутати, премиери, еврокомисари и лидери на партии от семейството...
28.04 | 16:15
-
Още един удар върху опасна и порочна практика у нас
Европейската комисия (ЕК) с нови правила за колите - иска затягане на техническите прегледи и...
28.04 | 16:00