БГ вариантът на "Бързи и яростни" ще ви остави без думи (ВИДЕО) 22.03 | 10:20

Екшънът на високи обороти идва в кината на 19 май

От iNews.bg

Един от най-дълго чаканите родни филми - "Бензин", най-накрая ще зарадва публиката. Премиерата на задъхания екшън на високи обороти, ала "Бълрзи и яростни", ще бъде на 19 май. А както вероятно знаете, в главните роли ще видим двама от любимците на публиката - секссимволите Асен Блатечки и Калин Врачански. Компания ще им правят Башар Рахал, Снежана Макавеева, Лиляна Станаилов и... Майкъл Медсън.

Макар трейлътър на заглавието да предизвика противоречиви коментари заради факта, че изключително много напомня на холивудския първоизточник с Вин Дизел и Пол Уокър, определено можем да кажем, че дава заявка да ни остави без дъх. По всичко личи, че екипът се е постарал да ни представи зашеметяващи каскади, страхотни тунинговани коли, гарнирани с една заплетена любовна история.

Какво обаче точно се случва според сюжета оставаме в неведение засега, защото подробностите се пазят в тайна преди премиерата. Както се казва, на час по лъжичка, но и това ни стига, защото комбинацията Блатечки-Врачански-Медсън е достатъчно интригуваща не само за нежната половина от киноманите, а и за почитателите на екшън историите.

Водещи

Най-четени