Мария Бакалова с подарък за рождения си ден и призив: Хора, живейте като за последно 02.06 | 11:19

Навръх 25-ия рожден ден на младата ни звезда пък, у нас ще тръгне филмът "Като за последно", в който тя изпълнява главната роля.

От iNews.bg

Българската актриса Мария Бакалова ще посрещне рождения си ден със специален подарък от родината. Звездата, която си заслужи номинация за "Оскар" тази година, в момента е в Ню Йорк, където работи по новия си филм.

Навръх 25-ия рожден ден на младата ни звезда пък, у нас ще тръгне филмът "Като за последно", в който тя изпълнява главната роля.

"Спомням си празника преди две години, когато снимахме на морето. Беше чудесно", не скри емоцията си Бакалова в специално обръщение към българската публика. И добави:

"Този филм направихме с много любов... за любовта, защото, в крайна сметка, това е най-важното! Да обичаш и да бъдеш обичан. И да се смееш, естествено".

Мария Бакалова, която спечели света като дъщерята на Борат – Тутар, призова почитателите си да живеят като за последно. А междувременно тя продължава работата по заглавието Bodies, Bodies, Bodies. Във филма си партнира с Амандла Стенбърг и Пийт Дейвидсън.

Водещи

Най-четени