Къде се хранят любителите на екстремното 14.02 | 16:15

Ресторантьорството не е това, което беше

От Надежда Стоянова

Заради голямата конкуренция собствениците на заведения непрекъснато се опитват да измислят най-добрия начин да привлекат повече клиенти. Понякога идеите им са на границите с екстремното, но какво да се прави, бизнесът го изисква.

Доказателството са все по-странните теми, които виждаме по различните краища на света. Вече да ядеш от тоалетна чиния не е чак толкова необичайно, макар че едва ли е по-вкуса на стредностатистическия посетител в ресторантите.

Ако си падате по адреналина, можете да похапнете във въздуха. Звучи доста романтично, стига да не ви е страх от високо. Подобни местенца се откриват в различни страни и можем да кажем, че със сигурност гледката си заслужава.

Още интересни идеи, вижте на страницата на Kulinar.bg.

Водещи

Най-четени