Берлускони се отдава на музиката 18.11 | 08:39

Този месец предстои да излезе четвъртият му албум с балади, писани от самия него

От Олга Андреева

След като вече няма да има ангажиментите на министър-председател на Италия Силвио Берлускони е преценил, че може да се насочи сериозно към музикалните си занимания.

Според публикации в италианския печат бившият вече премиер се оплакал, че досега не му е оставало време да се занимава с музика, но че сега има намерение да се отдаде на тази си страст.

В началото на месеца стана ясно, че известният със скандалното си поведение политик мисли да отложи за 22 ноември пускането на новия си албум "True Love" заради финансовите проблеми на страната си и личните си изпитания, свързани с обвиненията, че е платил, за да прави секс с малолетна проститутка.

Четвъртият албум на Берлускони включва песни и балади за любовта, написани от самия него. Въпреки, че в младите си години си е изкарвал хляба, като пеел за туристи, сега е решил да се откаже сам да изпълнява песните в албума и поверил тази роля на свой близък приятел - певеца Мариано Апичела, посочва БТА.

Според италианската преса Берлускони може да се похвали, че е пял за много от световните лидери, включително Тони Блеър, Владимир Путин и Джордж Буш.

Най-четени