Болестите, които застигнаха звездите през 2015 година 09.01 | 11:34

Какви здравословни проблеми имаха знаменитостите?

От iNews.bg

През 2015 година не една знаменитост се изправи пред сериозен здравословен проблем. Чарли Шийн призна, че е ХИВ позитивен, а Анджелина Джоли се подложи на операция по отстраняване на яйчниците и фалопиевите тръби заради повишена генетична предразположеност към рака. 

Припомнете си кои са звездните дами, които се сблъскаха с големи здравословни препятствия през 2015 година. И научете уроците, които ни предадоха, благодарение на силната си воля и неистовото желание за живот.

Аврил Лавин
Тя намекна неведнъж за влошеното си здравословно състояние чрез постове в Twitter, но окончателно поп дивата призна за своята болест през април пред списание People. Тогава тя сподели, че сблъсъкът с Лаймската болест ѝ е създал огромни трудности с храненето. "Когато отидохме на басейн по случай 30-годишният ми рожден ден, трябваше да си тръгна по-рано, за да си почина. Приятелите ми ме питаха какво не е наред, но аз не знаех”.

Месеци след описаното от звездата събитие, най-сетне ѝ е поставена страшната диагноза, резултат от инфекция, причинена от кърлеж. С открития си разказ за проблема, през който преминава, Аврил повдига въпроса за важността на взимането на предпазни мерки, като използването на спрей срещу насекоми, а освен това предизвика обществото да се запознае по-подробно със същността на Лаймската болест. 

Разберете повече за коварните здравословни проблеми, с които се сблъскаха звездите през 2015 година, в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени