Весела Тотева разкара силикона 20.06 | 09:34

Вече не е модерно да си натъпкан с импланти, смята госпожа Топузакова

От Мартина Панайотова

Весела Тотева от близо седмица вече носи фамилията на съпруга си – Топузакова. Красавицата се е врекла във вярност на футболиста без грам силикон по тялото си. Весела обаче все още не може да свикне с определението "футболна съпруга".

 "Чувствам се футболна половинка. Съпруга ми звучи много клиширано, дори леко глуповато. Не желая да ме слагат под този знаменател", коментира красавицата, цитирана от в."Монитор".

Младата булка не иска да е от звездите, които се тъпчат със силикон, за да са секси. Преди години половинката на Елин Топузаков си коригира бюста, но преди сватбата решила да се отърве от него.

"Корекциите, които имах по тялото си, ги премахнах. В момента съм с възможно най-малкия бюст и много повече ми харесва естествен, без никакви намеси", разкри госпожа Топузакова. Тя вече не може да разбере манията, обхванала младите момичета, да си слагат силиконови гърди.

"Вече не е модерно да си наблъскана със силикон. Разбира се, ако някой има чисто физиологически проблем, както беше при мен, съм "за" пластичните операции. Но за младите момичета, които си имат всички дадености от природата, според мен е ненужно. Когато жената роди и стане над 35 години, не виждам нищо лошо да се подложи на такава операция. Но не трябва да се прекалява", категорична е Весела.

Тя и Елин вече плануват медения си месец. Те ще заминат за чужбина през август, защото сега и двамата са ангажирани. Весела е заета с модната си марка, а Топузаков кара курсове за треньор.

Водещи

Най-четени