В какво може да се превърне един пенис (СНИМКИ) 25.02 | 19:01

Цели 365 фалически метаморфози

От iNews.bg

Фалосът е бил творческо вдъхновение за не един художник или скулптор. Съвсем разбираемо е, в този ред на мисли, това, което прави неизвестен мъж със съпругата си в продължение на цяла една година. През февруари 2013 г. жената на анонимния зевзек си купува бяла дъска, на която да пише с маркер, вероятно с някакви утопистични домакински цели и намерения. Нашият човек обаче се зарича, че от този момент нататък, всеки ден ще рисува пениси по дъската на женицата.

Творческия път на този артистичен гений започва с поредица от животни, в които е вмъкнат образът на мъжката гордост. Естествено, творчеството на мъжа съвсем не се ограничава до това. Следват храни, преработки на известни творби на изкуството и обложки на известни музикални албуми. Серия посветена на Хелоуин и такава за Деня на благодарността. Мъжът рисува и няколко коледно-новогодишни пенис творби, а за финал отразява илюстративно и Олимпиадата в Сочи.

Какъв е резултатът от този труд можете да видите в Div.bg, където ще видите всички 365 рисунки на пениси изготвени през последната една година.

Водещи

Най-четени