Готов ли е Джъстин Тимбърлейк за деца? 28.10 | 11:34

Певецът й актьор сключи брак миналата седмица, но май не е готов за малки наследници

От Елена Кирилова

Джъстин Тимбърлейк и половинката му Джесика Бийл не бързат да стават мама и татко, съобщава Contact Music.

Въпреки че двойката официално узакониха връзката си миналия уикенд в Италия, бабата на Тимбърлейк Садие Боума заяви, че щастливата двойка е твърде заета с кариерата си, за да мисли сериозно за потомство.

Според Боума актьорите постоянно са в движение и към момента ще им е трудно да гледат заедно бебе. Тя е сигурна, че Джъстин би искал да бъде до детето си, а не да е вечно отсъстващ баща, така че този момент още не е дошъл.

Садие е категорична, че когато щастливият ден настъпи, Джесика и съпругът й ще бъдат фантастични родители.                        

"Джъстин ще бъде най-добрият баща. Това момче винаги се е разбирало толкова добре с малките деца, а за Джесика съм убедена, че също ще бъде чудесна майка”, заяви бабата на певеца.

Тя пропусна сватбата, тъй като съпругът й Бил е в болница. Внукът им обаче уреди да им изпратят по едно парче от сватбената торта от Италия до САЩ. фантастично родители.

Тя добави: "О, Джъстин ще бъде най-добрият баща. Това момче винаги е била толкова голяма, с деца, и знам, че Джесика ще бъде страхотна майка.''

Сади пропусна сватбата, тъй като нейният съпруг Бил е в болница, но внука си уредил да изпрати парче от сватбената торта 5000 мили от Италия в САЩ за тях.

Водещи

Най-четени