ДесиСлава чака отроче? 13.05 | 13:44

Дали певицата най-накрая ще изпълни мечтата си за второ дете?

От Микаела Мохарамян

Редица светски сайтове пуснаха неофициално потвърдената новина, че Десислава най-накрая е на път да изпълни мечтата си за второ дете. Приятели на поп-фолк певицата издадоха, че тя е бременна във втория месец от ММА боеца Светлозар и възнамерява съвсем скоро да оповести новината официално.

Тъй като бебето не е планирано, близките уточниха, че все още нищо няма да бъде оповестено официално. Затова и цялото нещо е само слух все още. Затова и не е ясна реакцията на таткото Светлозар Савов. 

Основният "пречка" пред двойката е, че боецът е с около десет години по-малък от Десислава. Съответно, вижданията на двамата имат своите разминавания.

Плановете за бъдещето на младия мъж, например, хич не включват толкова ранен брак, защото преди да се задоми иска да успее в своята спортна кариера. Поради тази причина Светльо бил доста раздвоен, когато научил новината, но въпреки това постъпил мъжки и не дал израз на своите лични притеснения.

''Светлозар много обича Десислава и не иска никак да я огорчи или обиди. Самият той обаче не е готов за семейство, най – малкото, защото няма постоянни доходи и сигурна работа. Освен това опитва да гради кариера в САЩ, а както всички знаем, на Десито на няколко пъти ѝ отказваха виза. Но все пак той е мъжко момче и навярно няма да ни разочарова'', обясниха семейни приятели.

Водещи