Задава ли се нова холивудска двойка? 06.08 | 19:17

Кендал Дженър и Ник Джонас са спрягани за двойка

От Валентина Илиева

Говори се, че 19-годишната моделка и сестра на Ким Кардашиян Кендал Дженър се среща с изпълнителя на хитовата песен "Jealous”, след като нейната най-добра приятелка Джиджи Хадид и брата на Ник, Джо Джонас, които са двойка, са ги сватосали. След раздялата на Ник с Оливия Кулпо през юни, Кендал и Ник си паснали идеално.

"Между тях има химия от самото начало", източник споделя пред US Weekly. "Ник беше сам и си търсеше половинка, но не беше привлечен от никоя друга, освен от Кендал, за която мисли, че е красива."

Джиджи и Кендал са близки приятелки, тъй като професията им е една и съща. Твърди се, че желанието на 20-годишната Хадид да бъде нон-стоп с приятелката си, я е накарало да сватоса двамата.

"Джиджи желае Кендал да бъде около нея постоянно. Тя мисли, че ще бъде много забавно, ако излизат по двойки.", добави източник.

Кендал и 22-годишният певец, ще държат новоизлюпеният си романс далеч от медийното пространство засега.

"Когато са готови и потвърдят новината официално, ще видим и снимки", човек, близък до двойката допълва.

Припомняме, че Ник се срещаше с бившата "Мис Вселена", Оливия Кулпо близо две години, но те се разделиха през юни, тази година. Междувременно Кендал беше свързвана със звезди като Хари Стайлс и пилота на Формула 1 - Люис Хамилтън. 

Водещи

Най-четени