Какво е реалното здравословно състояние на Багата? 19.10 | 11:05

Благой не сваля очилата

От Мартина Панайотова

Определено, съквартирантът, около когото най-много се шуми напоследък, е Благой Иванов-Багата. Макар и ММА борецът да е най-тихият в Къщата и да гледа да не се меша много-много в чуждите работи, то името му не престава да се спряга от медиите.

Причините са две: лумналата с нова сила любов на плеймейтката Златка Димитрова към него и усложненото му здравословно състояние.

По време на престоя си в Къщата, световният шампион по самбо получи възпаление на очния нерв и бе подложен на лечение. Всъщност, проблемът се появи на два пъти, което послужи като аргумент на Юлиян Константинов да го номинира в името на доброто му здраве.

В същото време, по време на живото предаване, Ники Кънчев увери аудиторията, че проблемите на Багата с очите са приключили. Въпреки това обаче, не може да не се забележи, че спортистът не сваля слънчевите си очила нито денем, нито нощем.

Това кара мнозина да се съмняват в пълното му възстановяване, въпреки че причината може да се крие чисто и просто в личното усещане за стил на бореца.



Водещи

Най-четени