Как си стяга дупето Риана 29.03 | 16:17

Триковете, които използва популярната певица

От Ивайло Коралски

Тялото на Риана принципно е обект на всеобщ интерес от милиони почитатели на чернокожата перла.

В този текст ще си поговорим най-вече за силно изпъкващата задна част на споменатото божествено тяло. А именно – нейното дупе.

Когато по-рано през март дупето на Риана се появи на корицата на авторитетното списание Rolling Stone, някои бяха удивени от невероятните метални шорти, които по-скоро откриваха, отколкото прикриваха страхотните й форми.  

Истината е, че да имаш дупе за корица на списание не е лесна работа, а Риана си има четири трика, с които успява да го поддържа. Какви са те? Ето ги, лично от нейния треньор Харли Пастернак:

1. Пируети

Застанете изправени с крака един до друг. После направете движение с левия крак като на пирует - диагонално назад, клякайки. Така коляното на левия крак трябва да дойде зад това на десния. Може да използвате за опора, вертикално изправен лост.

2. Стъпване на високо

Използвайте пейка или табуретка. Стъпете отгоре с левия крак. Пренесете тежестта върху левия си крак и стъпете и с десния, но не се отпускайте върху него, а с върха на пръстите докоснете пейката. После се върнете в стартова позиция, връщайки десния си крак на пода. Трябва да сте перфектно изправени.

Другите два трика, в Sportuvai.bg

Водещи

Най-четени