Камерън Диас вече е готова за деца 04.10 | 07:42

Търси мъж, който е силен и може сам да се грижи за себе си

От Олга Андреева

Камерън Диас разкри, че сега, когато е на 40 години, усеща, че приоритетите ѝ са се променили и не изключва възможността да се сдобие с рожба, съобщи Contactmusic.com.

Звездата от "Ангелите на Чарли" дълго време не проявяваше интерес нито към деца, нито към сватби, макар да е излизала с едни от най-привлекателните мъже в Холивуд - Джаред Лето, Мат Дилън, Джъстин Тимбърлейк, Крис Ейнджъл.

Сега обаче се чувства много по-зряла и обмисля възможността да се сдобие с първа рожба, включително и не биологична.

"Бракът просто никога не е бил нещо, което ме е привличало. Определено не го исках, когато бях на 20. Или на 30", споделя тя за сп. Esquire.

"Не изпитвам нуждата децата ми да бъдат буквално част от моята плът. И все пак, все още има възможност това да се случи, не съм толкова стара. Чувствам се много... способна."

"За първи път в живота ми се чувствам удовлетворена. Познавам се по-добре. Чувствам се по-способна във всичко. Въобще на 40 се чувствам по-добре, отколкото на 25", откровена е актрисата с кубински корени.

И макар че не е сигурна дали все още не иска да се задоми, Камерън има ясна представа от какъв мъж има нужда: "Искам някой, който може да се грижи за себе си, силен мъж."

Водещи

Най-четени