Кейт Мидълтън отново с тоалет на български дизайнер (снимки) 22.01 | 14:44

Херцогинята за втори път избра дреха на „Епонин" на Петър Петров

От iNews.bg

За първото си официално събитие през 2017 г. в детски център съпругата на принц Уилям - херцогиня Катрин, избра елегантно палто с колан в кралско синьо. Моделът на дрехата е с паднало рамо, има декоративни шевове, а от кръста надолу продължава в плисе до под коляното. Дизайнът на тоалета е на българина Петър Петров, който работи за английската марка "Епонин", пише "24 часа".

Медиите не останаха безразлични към елегантната визия на Кейт. Сп. "Венити феър" коментира: "С удоволствие виждаме херцогинята на Кеймбридж в "Епонин". Изглежда страхотно, както винаги".

1843327

Херцогинята на Кеймбридж за втори път се доверява на английската марка, за която работи българинът. Първият тоалет - ретро костюм в червено и бяло и пак дело на Петров, беше за благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г.

1843329

Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. Завършва "Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии" в Шумен, учи рисуване в университета там, а после и дизайн в Киев.

Той започва работа като крояч в родния си град, а след две години става моден дизайнер, който прави първите си колекции във Варна. Преди 11 години заминава да работи в Лондон.

Водещи

Най-четени