Кобилкина призна, че имала проблеми в секса 05.07 | 16:15

Сексуложката обаче се научила как да изпитва удоволствие

От iNews.bg

Известната сексоложка Наталия Кобилкина призна, че като по-млада имала известни проблеми в секса. Това било по времето, когато тъкмо се омъжила, но обяснението е, че била много млада тогава.

"Аз бях на 20 години, когато се омъжих. Тогава е нормално човек да има проблеми със своята сексуалност. Не съм била съвсем наясно със себе си. Жените след раждане най-добре откриват своята сексуалност", разказа Наталия в предаването на Сашо Диков по Нова ТВ.

Кобилкина коментира още слуховете, които преди време се появиха за нея. Според тях била компаньонка в Москва в миналото, но тя е категорична, че няма нищо общо с действителността.

"Не съм работила като проститутка. Пълна лъжа. Чисто биографично не съм живяла в Москва, а в Ростов на Дон. Аз знам коя съм, моят мъж знае коя съм, моето семейство знае, моите приятели знаят. Не ми се занимава с глупости да се съдим. Бъдейки пред камера, ти поемаш риска, че за теб ще се измислят всякакви глупости. Никога не съм искала да бъда телевизионна звезда", обясни още рускинята.

Водещи

Най-четени