Криси Димитрова и Джина от Трамвай № 5 с кауза за децата ни 30.01 | 14:40

Дългокраки красавици с корони дариха за кампанията на ВИП Комюникейшън в "Траянини Кошари"

От iNews

Легендите на българсктата естрада - Кристина Димитрова с бившия си съпруг Агент Иван Тенев и Джина Иванова от Трамвай № 5 заедно с половинката си Джон Иванов от група Кукери, подкрепиха дългогодишната кауза на пи ар агенция VIP COMMUNICATION - "Искам да остана в България". Събитието се състоя в емблематичния столичен ресторант "Траянини Кошари", а гостите бяха посрещнати от управляващите съдружници на агенцията - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

В подкрепа на благородната кауза за събиране на средства на деца, които искат да останат да учат и да работят в България, се включиха над 100 представители на бизнеса, медиите и любимци на публиката, а носителките на титлата Мисис България - Марина Цветанова и Ана Иванова, също се включиха в кампанията. 

Събраните средства ще бъдат дарени на децата от община Криводол, участващи в инициативите на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Те се включиха в кампанията с пет есета на тема "Защо искам да остана в България".

11-годишната Кристина Петкова от Криводол написа: "Смятам, че  като човек се труди и има желание, може да се реализира и в страната ни. За мен няма по-красиво място от родната България. Горда съм, че съм българка!".

В есето си 14-годишната Габриела Костадинова написа: "Тя, България със своята велика история и наследство, ми дава волята да остана тук!".  11-годишната Силвия Григорова също показва родолюбие с есето си: "Тук съм родена и тук искам да живея до края на дните си!". 10-годишната Илианна Петкова пише: "Едва ли на земята има друго прекрасно кътче, което да прилича поне малкона България. Горда съм, че съм българка! България  над всичко!". Пламък има и в думите на шестокласничката Йоанна Иванова: "Българийо, ти си моята съдба! За мен ти си само една!". Родолюбивите деца ще получат дарението си следващата седмица от организаторите на събитието.

Партньорите на агенцията предоставиха подаръци за благотворителната томбола. На събитието бе представен и новият календар на агенцията, както и предстоящите Балкански и национални награди - през март е шестото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2020, а през май - Национални Медицински награди.

Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.

Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.

Водещи

Най-четени