Криско: Наричат ме Дриско, защото не им обръщам внимание 22.02 | 16:46

Тийнидолът разкри истината за битието си

От Мартина Панайотова

"Нямам време да се занимавам с хора, които искат само да влизат в някакви конфликти", отсече рапърът Криско в студиото на Нова телевизия. Певецът гостува в предаването на Сашо Диков.

Скандалният хип-хопър отказа да коментира конфликта си със 100 Кила, като заключи, че това са стари неща и не иска да ги коментира, където не е мястото.

"Не е вярно, че ме е извадил от габровското гето. Аз съм в София от доста по-дълго време от него", разкри тийнидолът, запитан какво мисли за нападките на бившия си музикален партньор.

Колкото до прозвището, което Спенс му лепна – Дриско – Криско отсече: "Нарича ме така, защото просто не му обръщам внимание и се чуди какво да измисли".

В ефир Криско сподели още, че вече си налага много по-голяма цензура в текстовете си, че е отговорен и много работлив.

"Ставам рано и още в 10 часа започвам да правя музика. Когато вечер съм на участие, гледам да не закъснявам прекалено много. Не си позволявам парите да ме развалят, не съм някакъв гъзар, нямам дори кола", откри се певецът.

Криско сподели още, че в момента няма гадже, защото пътува непрекъснато и не е сигурен, че може да осигури стабилността, от която се нуждае една жена. Въпреки това обаче хип-хопър номер едно у нас е естет и харесва женската красота.

Водещи

Най-четени