Криско разпали скандала с лекарите още повече 04.03 | 13:29

Рапърът коментира грешките на специалистите, от които хората си патят

От iNews.bg

Скандалният рапър Криско за пореден път демонстрира, че чуждото мнение не го вълнува. Изпълнителят беше гост в сутрешния блок на Нова телевизия и за пореден път демонстрира непукизъм като заяви, че е обмислял да не се появи в предаването, защото не му е харесвал анонсът, с който е представен.

Става въпрос задочния диалог между Кристиан и лекарите, който започна тези дни. В профила си в социалната мрежа Facebook на Сирни Заговезни Криско поиска прошка от всички, само че заедно с това заяви, че прощава на "селските лекари, които объркали диагнозите и рецептите на много хора, и заради тях си патят". В отговор специалистите от Александровска болница заявиха, че професията им е свята, без значение къде работят лекрарите.

В тази връзка певецът подчерта, че единствената му грешка е, че е сложил всички под един знаменател.

"Пет пъти съм ходил на лекар и пет пъти са ми обърквали диагнозата. На мой близък приятел баба му е в кома заради лекарска грешка", обясни Криско.

Междувременно изпълнителят представи видеото на ново си парче "Хората говорят".

"За първи път правя по-сериозен клип, с някаква история в него. Той не е имиджов, но се надявам да се хареса на хората”, заяви Криско.

Водещи

Най-четени