Луиза и Wosh MC влюбени до уши 14.09 | 11:51

Новата двойка с първо, съвместно интервю

От Мартина Панайотова

Най-новата, гореща, звездна двойка Луиза Григорова и рапърът Wosh MC гостуваха в сутрешния блок на bTV, където дадоха първото си съвместно интервю.

От него се разбра, че двамата се познават от две години, но са заедно от 2-3 месеца. Въпреки това обаче, рапърът харесал актрисата още тогава и не спирал да мисли за нея.

Влюбените гълъбчета споделиха още, че са много щастливи заедно. Намират се в най-сладкия етап от връзката си, но въпреки това гледат да не се обсебват. В момента Луиза репетира във Варненския театър, като Wosh MC ходи да я вижда винаги, когато не е зает със записването на песни.

"Оказа се, че Стефан е много добър човек. За любовта няма обяснение, то просто така се случва", разкри сърцето си ексизгората на Явор Бахаров.

"Много я харесах и продължавам да я харесвам. Луиза е много добър приятел, страхотен човек, разбира ме", обясни се пък рапъра.

Интересно е, че Стефан, както е истинското име на Wosh MC, е бивше гадже на Радина Кърджилова, с която даже са били сгодени. Това породи и множество коментари за обтегнатите отношения между двете актриси.

Дали е така наистина не се разбра, тъй като двойката не зачекна темата.



Водещи

Най-четени