Непозната страна на една латино дива. Познахте ли я? (СНИМКИ/ВИДЕО) 19.10 | 15:14

Как се промени през годините

От Пламена Вълчева

Познахте ли тази известна латино дива? Шакира без съмнение успя да спечели сърцата на хиляди хора по цял свят. 

Преди да изгрее като световно известна певица, колумбийската красавица е имала огромна кариера в Латинска Америка, за която може би не много знаят. В началото на кариерата си Шакира се сбогува с естествено гарвановочерната си коса. Колимбийците и испано-говорящите я познаваха като латино рок звезда с нервен поглед и силни текстове. Това обаче се е променило с годините. 

За много фенове Шакира може и да бъде треньор в музикалния формат The Voice, но е останала в сърцата на мнозина латинамериканци носталгията по рокерската версия на певицата. 

Наскоро любимата на Жерар Пике обяви, че следващият й албум ще бъде на испански език. Това ще бъде първият по рода си след 10 години, ако няма нито една песен на английски. Как обаче се промени Шакира през годините, един любопитен поглед към трансформациите й, за които на много хора знаят. 

Още от 11-годишна Шакира е много уверена на сцената. На 13 представя собствения си албум "Magia". На 16 успява да спечели родната любов с танци бели денс в международно музикално състезание, които й носи 3-то място. Малко по-късно (за изненада на много) Шакира участва в теленовела. 

Разбира се, да не забравяме и много цветове на косата, които смени през годините:

1415993

След черно и червено, Шакира се задържа най-много в отбора на блондинките

1415992

Водещи

Най-четени