Николета призна: Мога да изкарам всеки мъж извън равновесие 23.03 | 16:39

Моделът и водеща била доста особен характер

От Надежда Стоянова

Една от най-обсъжданите жени в България – Николета Лозанова, най-накрая си призна. Хубавицата била трудна за издържане и затова можела да изкара всеки мъж извън равновесие. Доказателството за това е фактът, че ако й се яде нещо сладко през нощта, вдига цялата къща на крак.

"Цяло чудо е, че досега никой не ми е посягал. Способна съм да изкарам всеки мъж извън равновесие", сподели хубавицата в предаването на Карбовски.

По въпроса кого обича беше категорична, че това е мъжът й. За пореден път подчерта, че щяла да бъде с него, дори и ако изкарва 10 лв. Все пак се чувствала щастлива, че вече можела да помага на семейния бюджет. За проблемите с Валери преди време пък обясни, че нещата са такива, каквито те ги създадат.

В момента се е концентрирала върху професионалното си развитие. Докато преди се задоволявала да позира пред обектива, сега иска да става все по-добра в телевизията. Затова вече не само чете аутокюто, а прави интервюта и излиза на терен.

"В "Поверително" разгърнах потенциала си. Зад мен стои цял екип, с който градим успехи, но моите амбиции не стигат до тук. След време ще съм в ново амплоа", закани се Николета.

Водещи