Николета ужасена от Мис Силикон 25.07 | 11:00

Зрителите на спектакъла бесни, искат си парите

От Мартина Панайотова

"И ако това са жени... Господи, къде гледат останалите от журито?!”, възмутена коментирала Николета Лозанова-Божинова по време на спектакъла Мис Силикон 2012. Тя и съпругът ѝ Валери бяха сред ВИП гостите на конкурса за изкуствена красота, като според в. Монитор изобщо не останали доволни от избора на победителката Десислава Младенова.

Всъщност, възмущението било повесеместно. Недоволни от избора на русата силиконка останали мнозина, като настояли да си вземат парите обратно.

Сред публиката на събитието даже започнало да се коментира, че Десислава приличала на травестит и спечелила първото място с връзки. Този факт прави неминуеми асоциации с конкурса Мистър България, който също не мина без скандални разкрития.

Колкото до лекоатлетката, едни били категорични, че богато гадже се е изръсило за короната. Други намесили заможни родители, които са влезли в комбина с организаторите.

Според запознати два часа преди старта на шоуто онази вечер победителките в отделните категории били предварително известни. Не е имало припадъци и вълнения зад кулисите, тъй като било ясно коя от хубавиците какво ще получи за изявата си.

Надпреварата тази година беше рекламирана като международна, очакваха се атрактивни силиконки от Колумбия, Венецуела и Украйна, които обаче скандално отказаха участие в последния момент, отбелязват още от вестника.



Водещи

Най-четени