Няма да повярвате! Кои звезди са най-зле в леглото 08.03 | 13:25

Мръсни тайни от под завивките

От iNews.bg

Холивудските знаменитости са сред любимците на милиони почитатели по целия свят. Обикновено хората си създават някаква измислена представа за своите любимци, която доста често няма нищо общо с действителността. И ако не вярвате, ще ви убедим като ви покажем, че някои от най-големите секссимволи всъщност са много зле в леглото.

Някогашната рап сензация 50 Cent

В пика на кариерата си музикантът беше сред представителите на силния пол, по които въздишаха много дами. Оказа се обаче, поне според една от приятелките му, че под завивките е пълен провал. Според танцьорка, с която той имал отношения, рапърът предпочитал разговорите пред горещите страсти.

1872759

Тийн идолът Джъстин Бийбър

Може и да знае как да привлича вниманието към себе си и непрекъснато да скандализира всички с действията си, но изглежда секс уменията му не са сред тези за пример. Но от опит знаем, че тези с голямото его обикновено имат някакви комплекси за избиване. В неговия случай го твърди не една от интимните му половинки.

1872758

Ирландската звезда Колин Фарел

Не можем да си кривим душата, много е секси. Чарът му е способен да плени всяка представителка на нежния пол и да ѝ замае главата. Не случайно е сред най-желаните ергени в средите на шоубизнеса, но това изобщо не означава, че е невероятен любовник. Напротив, просто е овладял изкуството на флирта до съвършенство. Що се отнася до секса – ами, една от половинките му си призна, че често ѝ се е налагало да симулира върховно удоволствие по време на връзката им.

1872757

Водещи

Най-четени