Опра Уинфри е възхитена от дебюта на телевизията си 07.01 | 18:16

Целта на OWN е да пробие в топ 5 на кабелните канали в праймтайма

От Олга Андреева

Опра Уинфри заяви, тя е доволна от старта на собствената си кабелна телевизия OWN, която излъчва от началото на годината, съобщи Ройтерс.

Пет дни след старта на OWN кралицата на токшоуто сподели, че може и да я очакват трудни моменти, но твърдо вярва, че американците са готови за по-задълбочени и вдъхновяващи телевизионни програми.

Започнах от "Мога ли да го направя? Толкова съм уплашена", за да стигна до "Нямам търпение да се занимавам с това по цял ден", заяви Уинфри на 1 януари при старта на телевизия OWN, която е съвместно начинание между "Discovery Communications" и нейната продуцентска компания "Harpo".

Главният изпълнителен директор на OWN Кристина Норман заяви, че 13 милиона души вече са гледали телевизията от старта й до понеделник, което доказва потенциала й да привлече голяма аудитория. Норман поясни, че целта на телевизията е да пробие в топ 5 на кабелните канали в най-гледаното време и в топ 10 през деня.

OWN, която се разработва от три години, е най-големият проект в кариерата на 56-годишната Уинфри. Смятаната за най-влиятелна личност на американския телевизионен пазар ще сложи край на "Шоуто на Опра Уинфри" по-късно през 2011 г., след 25 години в ефир.

До момента телевизията показа 23 оригинални програми, а през следващата седмица предстои да стартира токшоуто на дългогодишната приятелка на Опра - Гейл Кинг.

Водещи

Най-четени