Планират продължения на "Лоракс" и "Снежанка и ловецът" 11.04 | 08:08

Universal Studios потвърди, че ще работи по продължения и на двете продукции

От Елена Кирилова

Universal Studios разкри, че планира да заснеме продължения на анимацията "Лоракс” и на предстоящия игрален филм "Снежанка и ловецът”, съобщава DigitalSpy.co.uk.

Новината бе потвърдена от президента и главен творчески директор на компанията Рон Майер, който не пропусна да подчертае колко важна роля има франчайзът за филмовите студиа.

Лентата "Снежанка и ловецът” ще се появи в кината чак през юни, но от Universal вече мислят за нейното продължение. Тъй като историята в първата част е базирана на популярната приказка "Снежанка и седемте джуджета”, историята очевидно не се поддава на по-голямо разтягане.

Ето защо от студиото са решили да поемат в различна посока и във втория филм да акцентират преди всичко върху образа на ловеца, в чиято роля ще видим Крис Хемсуърт.

"Снежанка и ловецът” ще представи на зрителите по-модерна версия на известната история за момичето, преследвано от злата кралица. В главната роля ще видим Кристен Стюарт, която се прочу благодарение на участието си в екранизациите на книгите от сагата "Здрач”. Срещу нея, в ролята на лошата владетелка, ще се изправи Чарлийз Терон.

Адаптацията на историята на Доктор Зюс "The Cat in the Hat” вече е в процес на разработка. Тази продукция ще се яви наследник на лентата "Лоракс”, филм, който бързо успя да очарова и възрастни, и малчугани по цял свят.

Водещи

Най-четени