Плеймейтката Мартина отново взриви Facebook с голи снимки (18+) 26.02 | 12:35

Това е новият секссимвол на България

От iNews.bg

На родния хоризонт изгря нова звезда. Става въпрос за една от участничките в тазгодишното издание на конкурса на еротичната библия Playboy "Мис Плеймейт” Мартина Узунова.

За нея се заговори за първи път след въпросния конкурс, а благодарение на показаното там тя получи номинация за "Секссимвол на годината".

Именно думата "секссимвол" може би най-добре би описала г-ца Узунова, а тя затвърди реномето си на такъв, не - издигна го във висините с най-новата си изява. Марти се появи в новото видео на младия певец Dezaro, в което, за радост на мъжката половина от България, се изявява както майка я е родила.

След пускането на провокативното видео - социалните мрежи бяха направо взривени от очаровани почитатели на женската красота.

Според ценители пък кадрите на Мартина във ваната могат спокойно да съпеничат на култовото порно с Галена, което взриви родния интернет преди няколко години.

Най-новата изява на плеймейтката е фотосесия за дентално студио, в което тя си партнира с друга известна своя колежка - Златка Димитрова. Двете пръскат сексапил, а Мартина отново е неотразима.

Вижте горещите й снимки в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени