Под чии звездни мишници е най-мокро (СНИМКИ) 28.12 | 09:05

Вижте кои са най-потните знаменитости

От Цанка Донкова

Изпотяването е нормално за хората. То е физиологичен процес, чиято функция най-вече е терморегулацията. В ситуация на физически усилия, физически или емоционален стрес, топло време, при употреба на алкохол, пикантни храни или медикаменти, кафе, сладки храни човек може да отдели голямо количество течност чрез потене.

Въпреки всичко хората не смятат за много удачно да демонстрират колко много пот тялото им е способно да отдели. Точно обратното. Въпреки това обаче някои знаменитости не се свенят особено.

По-скоро можем да им дадем своите аплодисменти заради факта, че имат достатъчно самочувствие, за да не се потят от притеснения относно потта. Световните жълти медии често изтипосват техни снимки с мокри петна под мишниците, но това не ги спира да вдигнат високо ръка, за да поздравят своите почитатели. Нищо, че наоколо има десетки обективи и ще последват нови подигравки в медиите.

Говорим конкретно за Том Круз и Камерън Диас. Разбира се, и други звезди са имали своите потни моменти, но сякаш на тези двамата подобни неприятности им се случват най-често.

Уловените неловки моменти на Круз и Диас вижте в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени