Роналдо скъса с Ирина и си намери нова? 20.01 | 18:09

Официално кавалерът на Златната топка се раздели с красавицата Шейк

От Даниел Любомиров

След като суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо официално обяви раздялата си с красавицата Ирина Шейк, световните медии започнаха да гадаят коя е следващата партньорка на кавалера на Златната топка.

От името на Роналдо бе пусната декларация до Асошиейтед Прес, в която се обявява официално краят на връзката на голмайстора с Ирина Шейк.

"След петгодишна връзка, отношенията ни с Ирина Шейк приключиха. Двамата вярваме, че тази стъпка е най-добрата за нас", се казва в писмото на Роналдо до АП.

Според няколко източника от Испания, включително вестник "АВС", новата изгора на Кристиано е журналистката от клубната телевизия на "белия балет" Лусия Виялон. Според Евроспорт, от телевизията на Реал Мадрид са отказали да коментират слуховете с думите "по този канал се говори за спорт, а не за романси".

Други спекулации свързват Роналдо с украински модел – Яра Хмиден, чиито предизвикателни снимки вече се въртят в мрежата от редица спортни сайтове по целия свят.

Кой слух ще се окаже реалност и кой е просто пи-ар трик, предстои да разберем. Снимка на Роналдо с предполагаемата му нова приятелка Лусия Виялон вижте в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени