Силвия Кацарова празнува ЧРД благотворително 27.04 | 11:30

Като подарък от съпруга си поп звздата заминава за Австрия, за да гледат във Виенската опера "Прилепът"

От Ани Романова

По нестандартен начин отпразнува рождения си ден вчера звездата на поп музиката ни - Силвия Кацарова.  Тя пя ексклузивно на Пролетния благотворителен бал на Фондация "Св. Иван Рилски" в Зала "София" на хотел "Маринела". 

Певицата призова всички свои гости, вместо да й правят подаръци, да подарят надежда на жените с рак на гърдата от плевенска област, а по време на събитието бяха събрани над 22 хиляди лева за каузата на Фондацията. Средстватаще се изразходват за закупуване и даряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата. 

Сред  по-нестандартните подаръци, които Силвия Кацарова получи за ЧРД, бе неин портрет, фантастична торта с цифричките на навършваните години - 62, и изненадващото участие на дъщеря й в нейните изпълнения на сцената, като двете направиха няколко незабравими дуета импровизирано.

В края на вечерта се разбра, че съпругът на Силвия Кацарова я е дарил с нестандартен подарък - пътуване до Виена, където в петък вечер известната двойка ще се наслади следващата вечер на брилянтното изпълнение на солистите на Виенската държавна опера в "Прилепът" от Щраус.

Водещи

Най-четени