Скандалната Анджела Ташева изгонена от Биг Брадър заради спонсори? 26.10 | 13:38

От iNews

Анджела Ташева, известна с това, че изкарва пари със секс клипчета в Интернет, беше изгонена миналата седмица от "Биг брадър". Според официалната версия тя трябва да се подложи на медицински изследвания, които няма как да се проведат в къщата.

Неофициалната обаче е, че тя е била изгонена заради оттеглилите се от реалитито спонсори. Според в. "Уикенд", заради скандалните участници 7 фирми са скъсали договорите си за реклама в шоуто само за седмица. Една от тях дори публично се извини на потребителите си и обяви, че не иска да свързват името й с хора от къщата.

Анджела се оказа най-скандална между тях не само защото се изкарва хляба с неприлично поведение пред камера. По информация в медии през лятото тя е била заловена напушена зад волана в София.

Брадърката изживя тежко раздялата си със съквартирантите. "Всеки път ми се случват такива гадни неща. Винаги Господ е бил срещу мен! Това е първото място, на което съм се чувствала приета", изплака тя и пожела успех на всички участници и им каза, че ги обича.

Най-четени