Скандалът между Доналд Тръмп и Хайди Клум не стихва 19.08 | 20:00

Бизнес магнатът направи коментар относно външния вид на манекенката

От Мариета Цветкова

Скандалът между Доналд Тръмп и Хайди Клум не стихва. Причината за конфликтът между топ модела и бизнес магната е коментара, който Тръмп направи без каквато и да е връзка с контекста, по време на неделното си интервю за New York Times.  А именно, че моделката, вече не е 10-ка, както преди.

Ден по-късно Клум отвърна на обидата, чрез видеото, което пусна в Tweeter, на мъж с маска на Доналд Тръмп, който маха знак 10 от тениската ѝ, и отдолу се показва 9,99. Клипът беше пуснат с поредица от хаштагове, като #IHadAGoodRun #HeidiTrumpsTrump and #BeautyIsInTheEyeOfTheBeheld.

Въпреки хумористичния си подход, в интервюто, което даде този вторник Хайди каза, че не знае каква е причината да се превърне в новата политическа мишена на Тръмп. Тя още се застъпи за всички жени по света: "От супер модели до супер майки, всички жени са 10-ки. Глупаво е да се поставят оценки на жените, просто защото всички са 10-ки, без значение дали са звезди или не."

Това не е първият случай, в който Доналд Тръмп обижда жени, по-рано този месец, модераторката на телевизия Фокс, Меган Кели, направи компилация от всичките пъти в които той е обиждал жени.

"Наричали сте жени дебели прасета, кучета, мърлячки и отвратителни животни. Акаунтът Ви в  Twitte е пълен с коментари относно външния вид на жените. Дори казахте на участничка от предаването ‘Celebrity Apprentice’r, че ще е хубава гледка да я видите на колене.", каза Кели.

Това изказване на Меган, накара бизнес магната да злослови и по неин адрес. 

"Можехте да видите как кръв тече от очите ѝ и от където и да е ", каза Тръмп след предаването, намеквайки,че Кели е била груба с него, защото е била неразположена. Но по-късно той отрече това да е така. Той каза, че под където и да е имал предвид носа ѝ, но просто мисълта изхвръкнала от главата му.

 

 

Водещи

Най-четени