Скарлет Йохансон сключи брак с Ромен Дориак 02.12 | 17:30

Двамата станаха родители на малката Роуз е началото на септември

От iNews.bg

Една от най-сексапилните жени в света вече е омъжена. Американската актриса Скарлет Йохансон и годеникът й Ромен Дориак са се оженили тайно през октомври, гръмнаха американските медии.

Списание "People” цитира кметски служител, според който русокосата актриса се омъжила на 1 октомври във Филипсбърг, щата Монтана. Двойката се венчала в рамките на тайна церемония, защото искали тя да е частна.

В началото на септември Скарлет и Ромен станаха горди родители на дъщеричка Роуз. Това е първото дете на актрисата, станала известна в целия свят с ролята си във филма "Изгубени в превода" на София Копола. Йохансон се е снимала също във филмите "Мачпойнт" и "Вики Кристина Барселона" на Уди Алън.

Медиите гръмнаха за тайната сватба след като Йохансон била забелязана да носи нещо като сватбен пръстен на инициатива за събиране на средства в полза на пострадалите от урагана Санди.

1445226

Това не е първият брак на актрисата. Припомняме, че Йохансон се развежда с актьора Райън Рейнолдс през 2010 година след 2-годишен брак. Тогава тя разказа, че причината за раздялата им е връзката на разстояние и че се е чувствала нещастна в много моменти. Малко след това Скарлет се запознава с френския журналист и ПР, с когото сключва втори брак.

Водещи

Най-четени